Sušilci zraka

Vlažnost je sestavni del atmosferskega zraka, ki jo lahko najdete v distribucijskem sistemu komprimiranega zraka in v strojih, ki uporabljajo komprimiran zrak v obliki kondenza in/ali pare.

Kondenz je mogoče enostavno izločiti in izpustiti, medtem ko bo vlažnost v obliki pare, prisotna v komprimiranem zraku in njegovi poti vse do končnega izdelka..

Ko se ohladi, del te vlažnosti, ki je prisotna v komprimiranem zraku kondenzira. Sčasoma to začne povzročati resne poškodbe na distribucijski liniji, na strojih ki uporabljajo komprimiran zrak ter na končnih izdelkih…

Sušilec zraka – pametna odločitev!

Enostavni sušilci zraka model COOL

Sušilci zraka model  COOL zagotavljajo visoko kakovost osušenosti zraka in povečujejo učinkovitost proizvodnje in življensko dobo vašega orodja oziroma opreme.
Sušilci zraka model  COOL združujejo visoko zanesljivost in nizko ceno. Zaradi izvrstnega hladilnega sistema zagotavljajo visok prihranek v energiji.

Zahtevajo malo vzdrževanja, njihove komponente so enostavno dostopne za vzdrževalna dela.

Katalog

Sušilci zraka model CDX od 350 do 70.000 l pretoka v minuti

Visoka zanesljivost dosežena z razvojem sušilcev serije CDX.
Najboljše komponente, ki so bile testirane pri najslabših možnih delovnih pogojih.
Konstantna točka rosišča pri vseh pogojih obremenitve. Avtomatsko delovanje.

Ni izpustov = Ne vpliva na OZONSKI PLAŠČ
Uporaba ekološkega plina R404A v skladu s trenutno veljavnimi EC direktivami
Toplotna izolacija za zagotavljanje visoke učinkovitosti.

Katalog

Adsorpcijski sušilci

Danes je komprimiran zrak osnoven in bistven vir energije za večino proizvodnih procesov, tako za majhno kot veliko industrijo.

Filtriran komprimiran zrak ni več zadostna rešitev. Sodobna industrija zahteva komprimiran zrak, ki je povečano filtriran pri nizki stopnji rosišča in kondenza.

Katalog