Pralnice za industrijska vozila

Serija Baltic za pranje industrijskih vozil, je rezultat dolgotrajnega in natančnega raziskovanja, ki je plod posebnega oddelka Ceccato, ki se ukvarja izključno s pralnicami za industrijski program.

Te pralnice ponujajo izvrstno delovanje za tiste, katerim je vozilo njihov posel, in ga uporabljajo dan za dnem.

Zahvaljujoč fleksibilnosti in različnim modelom ki so na voljo (2, 3 ali 5 krtač) in veliko izbiro dodatne opreme (visoki tlak, pranje podvozja, različne vrste avtomatskih kontrol…), imajo te pralnice možnost prilagajanja oblikam vseh standardnih in izven standardnih industrijskih vozil.

Za tehnične značilnisti klikni tu
Video

Stezna pralnica za avtobuse LFO

Stezna pralnica za pranje avtobusov, z standardno 4 in opcijsko 5 krtačami pranja, omogoča konstantno pranje avtobusov, enega za drugim.
Voznik sedi v avtobusu in se počasi vozi skozi pralnico. Pralnica deluje povsem avtomatično. Na voljo veliko število opcij in dodatkov.

Za tehnične značilnisti in katalog klikni tu
Video

ENOKRTAČNA ENOTA

DIESEL (Predvsem primerna za uporabo na zunanjih periščih)

Diesel motor,ročni pomik, max višina pranja: 4,2 , Poraba goriva : 1 l/uro, Rezervar za gorivo: 4 litre, zagon: električni, Rezervar za detergent: 10 l, Rezervar za vodo: 500 l , poraba vode: 25 l/ minuto, max tlak vode: 3 bare,
teža enote: 440 kg,premer krtače: 900/1000 mm, max naklon krtače: 15′

BATERIJSKA (Predvsem primerna za uporabo na zaprtih periščih)

Baterijski motor, ročni pomik, max višina pranja: 4,2 m, Poraba goriva : 40-80 amp / uro, Baterija in polnilec sta vključena v ceni, Rezervar za gorivo: / ,
zagon: električni, Rezervar za detergent: 10 l, Rezervar za vodo: 500 l , poraba vode: 25 l/ minuto, max tlak vode: 3 bare, teža enote: 440 kg,
premer krtače: 900/1000 mm, max naklon krtače: 15′

Katalog
Video

NOTRANJE PRANJE CISTERN 1 ODPRTINA

Z uporabo IPE 140 nosilcev, ki so v nosilni strukturi se montira drseča linija, ki se sestoji iz omega oblike. Znotraj omega oblike bodo drseli vozički za rotacijske glave in cevi. Ob vozičku bo visel tudi balanser. Vozijo se s spodnjega dela, da zlahka dosežejo spuščanje in dviganje roataciske glave v in iz cisterne.
Rotacijska glava je model V 250, primerna za pranje cistern.

Rotacijska glava dela z reakcijo vode ki prši iz šob. Zahvaljujoč posebnemu regulatorju ohranjejao stalno hitrost vrtenja in jih lahko napaja vroča ali mrzla voda. Zahvaljujoč dvojnemu gibanju garantira odlično čiščenje v vsaki točki cisterne. Rotacijska glava se napaja s visokotlačne gumi cevi. Rotacijska glava se prekinja preko 3/4″ nerjavečega krogelnega visokotlačnega ventila. Rotacijska glava je dobavljena s posebnim držalom, ki dovoljuje notranje pranje cistern in istočasno pranje pokrova luknje.

Na vrhu naprave, se bo naredila točka uporabe, ki vsebuje 3/8″ vmesni krogelni ventil, za uporabo posebne pralne pištole, za pranje zunanjosti cisterne. Vrh enote bo priklopljen na generator vroče vode skozi cev visokotlačno 1″, ki jo dobavi kupec in je izulirana z zaščitnim poliuretanskim slojem. Tukaj se bo naredila druga točka uporabe, za dodatno pralno pištolo s katero boste prali pralno področje – tla ter spodnje dele cisterne.

Generator za vročo vodo je model IP-C 85/100, ki omogoča dobavo vode 85/lt/min., pri tlaku 100 bar, z max temperaturo 90 C°.

Generator IP-C 85/100, narejen po CE normah in standardih se sestoji iz: pokrite keramične črpalke; več stopenski gorilnik 320.000/Kcal/h Riello;električni 3 fazni motor 25 HP;Grelec s špiralo z tremi obrati dima in nerjavečim prekatom za ogen; naprava proti vodnemu kamnu;avtomatična izklopna naprava za primer pomanjkanja vode;varnostni termostat;varnostni ventil za max tlak;kontrolna plošča 24 V;glavno stikalo;naprava za total stop gorilnika, če pade tlak na 30 barov;opozorilna lučka če je gorilnik blokiran, v okvari;daljinsko vodenje 24V;Manometer;Termometer;števec ur.

Stroj je barvan z epoxy pudrom, in na kolesih.

Stroj je dobavljen z daljinskim vodenjem, ki se priklopi na 24V omrežje. Operater vodi stroj skozi to daljinsko konzolo, tudi sesanje in mešanje detergenta. Za sesanje in mešanje detergenta je dobavljena nerjaveča visokotlačna dozirna črpalka model 316 . drpalka ima 2 različna sesanja, enega za vsak proizvod in ima avtomatični sistem izpiranja, da se izognemo mešanju obeh proizvodov med seboj. Mehčalec vode ni potreben, ker stroj vsebuje napravo za preprečevanje
vodnega kamna. Potreben je rezervar za hladno vodo 2.000/lt polyethylene. Strojnica mora biti velika min 2 mt x 3 mt

Specialne pralnice