Večletne izkušnje

Ceccato SpA je eden vodilnih italijanskih proizvajalcev na področju pralnih sistemov in opreme za vsa vozila, od avtomobilov do vlakov.
Prisoten je v več kot 60 državah, kjer namešča stezne pralnice, samopostrežne sisteme in enote za pranje vlakov. Brazilijo in Nemčijo upravlja hčerinsko podjetje , za poslovanje v drugih državah po svetu pa jamčijo uradni distributerji podjetja Ceccato .
Razširjeno omrežje strankam ponuja popolno podporo, od projekta do opredelitve sistema, od namestitve do poprodajne podpore, z najvišjimi standardi kakovosti in odličnimi časi odzivnosti.

Oblikovanje ima osrednjo vlogo v strateški viziji. Ergonomija, okoljska in gospodarska trajnost, tehnologija in estetika so temeljna načela naložb za izpolnitev zahteve po modularnosti, higieni, zmogljivosti in prihranku energije vse bolj globalnega in posledično zahtevnejšega podjetja.

Nekoč

Danes

Avtopralnice za osebni program

Ponudimo vam lahko raznolike in z opcijami prilagodljive avtopralnice za osebni program in kombije, tako enostavne eno portalne pralnice, s kapaciteto pranj do 12 vozil na uro, kot tudi hitre stezne pralnice s kapaciteto pranj do 100 vozil na uro.

Pralnice za tovorni program

Ravno tako pomembna je tudi avtomatska oprema za pranje industrijskih vozil. Ponudimo vam lahko portalno pralnico za pranje tovornih vozil in avtobusov, kot tudi stezno pralnico za pranje avtobusov.

Več o avtopralnicah za tovorni program

Reciklaže vode

Čiščenje in reciklaža vode je v današnjem svetu že nujen postopek, zato vam k vsaki postavitvi lahko ponudimo tudi ustrezno čistilno napravo z možnostjo ponovne uporabe očiščene vode.

Več o reciklažah vode

Visokotlačni pralci

Visokotlačni pralci, sesalniki za suho in mokro čiščenje, globinski sesalniki ter ostala oprema potrebna za čiščenje vozil.

Več o visokotlačnih pralcih

Avtokozmetika

Avtokozmetika, ki jo uporabljamo v naših avtopralnicah, proizvajalca CTP Nemščija, je biološko razgradljiva in ne vsebuje nevarnih mineralnih olj…

Več o avtokozmetiki