Industrijski kompresorji so srce vsakega proizvodnega sistema. Njihova zanesljivost in učinkovitost sta bistvenega pomena. Zato nova serija kompresorjev DRF 151-220 HP podjetja CECCATO ponuja najnižje skupne stroške za časa trajanja kompresorja. Podjetjem omogočajo optimalno delovanje zračnega sistema in s tem svobodo, da se osredotočijo na svojo osnovno dejavnost.
Nova serija industrijskih kompresorjev CECCATO s 151–220 HP ima prilagodljivost, ki ustreza potrebam različnih proizvodnih okolij:
DRF 151-220 s fiksno hitrostjo je primeren za delovanja s stabilno potrebo po zraku.
Pogon s spremenljivo hitrostjo DRF 151-220 IVR je idealen kompresor za podjetja, ki potrebujejo nihajoč dotok zraka.
DRF 151-220 IVR PM s svojim motorjem iPM postavlja nove standarde glede skupnih stroškov za čas trajanja kompresorja in prosti dobavi zraka. Je najbolj primeren za podjetja, ki iščejo neprimerljivo učinkovitost.
Vsi trije modeli so izdelani iz visoko kakovostnih materialov, da zdržijo in zanesljivo delujejo, tudi v najtežjih in najbolj vročih pogojih.
Pogonski sklop ima IP66 zaščito in je popolnoma zaščiten pred prahom in vodo.
Posebej izstopa DRF 151-220 IVR PM – kronski dragulj serije 111-160 kW. Odlikuje ga IE4 super premium motor, z vgrajenim prenosom, z neposrednim pogonom. To modelu iPM omogoča prihranek energije do 45%. To ne samo, da močno zmanjša skupne stroške kupcev, ampak tudi zmanjša emisije, za bolj okolju prijazno proizvodnjo.
Čas neprekinjenega delovanja serije, je mogoče še povečati, z uporabo ICONS nadzora, ki dostavlja pomembne strojne podatke naravnost v računalnik ali mobilno napravo. To omogoča operaterjem, da optimizirajo porabo energije in emisije kompresorja, od koder koli. ICONS bo tudi ugotovil morebitne težave, preden postanejo zares težave, in obvestil svoje uporabnike.
Poleg tega je mogoče pri delovanju več kompresorjev izboljšati delovanje vseh treh modelov v kombinaciji s centralnim krmilnikom ECOntrol6.