Vijačni kompresorji Ceccato


 

 Zakaj izbrati vijačni kompresor?

batni včeraj vijačni danes

Primerjava dveh tehnologij

 70 – 75% vhodnega zraka  Izkoriščenost 95% vhodnega zraka
Več zraka z manjšimi stroški energije
Več kot 80 dB(A) Stopnja hrupa MINI od 61 to 64 dB(A)
Skoraj primerljivo z gospodinjskimi aparati
Za uporabo s prekinitvami Obratovanje Tudi za neprekinjeno delovanje
Industrijska tehnologija
Visoka vsebnost oljnih delcev in vlage Kvaliteta zraka Majhna vsebnost olja in suh
zrak pri verziji s sušilcem
čist zrak za boljšo proizvodnjo
Izmenična in pulzna Kompresija Stalna in konstantna
Enoten tlak v liniji za boljše delovanje porabnikov
Visoke Vibracije Odsotne
Bolj zanesljive komponente
Od 7 do 10 krat nominalna vrednost Vklopni tok Od 3 do 5 krat nominalna
vrednost pri zvezda/trikot verziji
Manjša poraba energije pri zagonu

Več informacij o vijačnih kompresorjih lahko najdete v spodnjih katalogih, lahko pa nam svoja vprašanja pišete na vijacni.kompresorji@gmail.com ali pa našem google+ profilu

 

Vijačni kompresorji na rezervarju CSL 3-20 HP

CSL vijačni kompresor združuje enostavnost in cenovno pristopnost batnega kompresorja z dolgo življensko dobo tehnologijo in energijsko učinkovitostjo vijačnega kompresorja. Za tiste, ki si želijo najbolje iz obeh strani, je CLS prava rešitev.

Vijačni kompresorji na rezervarju CSM MINI 3-10 HP

Majhen, kompakten in močan vijačni kompresor, omogoča vaši delavnici maksimalni pretok zraka pri nizkih stroških. Vijačni kompresor MINI je na voljo v 3 izvedbah: vijačni kompresor stabilni, vijačni kompresor na rezervarju ali pa vijačni kompresor na rezervarju s sušilcem zraka. Vijačni kompresor CSM MINI odlikujeta nizek nivo hrupa in nizki stroški vzdrževanja.

vijačni kompresor mini


Novi Vijačni kompresorji na rezervarju CSM MAXI 7,5-20 HP

Enostaven za uporabo, učinkovit in zanesljiv, vijačni kompresor model CSM dosega zahteve po stisnjenemu zraku vulkanizerskih delavnic, avtoličarskih delavnic in lakirnic, avto servisne delavnice in  manjše proizvodnih obratov. Zahvaljujoč tihemu delovanju lahko kompresor postavite kamorkoli v delavnici, ne da bi motil vaše delovno okolje.


Vijačni kompresorji na rezervarju CSA G2 5,5-20 HP

Moderno zasnovan vijačni kompresor z zmogljivostjo industrijske porabe zraka vse do 2000L/min in velikim izborom izvedb. Velika zmogljivost, tiho delovanje, enostavna instalacija in vzdrževanje,uvršajo CSA vijačni kompresor v najkakovostnejši razred na tržišu. V vijačnem kompresorju CSA uporabljamo najkvalitetnejše komponente, ki so bile testirane vrsto let. Dosegamo visoko stopnjo učnkovitosti proizvodnje na liniji sestavljanja in imamo funkcionalni izgled ter malo število komponent, ki so podvržene obrabi. To so dejavniki, ki vijačni kompresor CSA med vrhunsko zmogljive.

vijačni kompresorji csa g2_2


Vijačni kompresorji DRA 10-20 HP IVR

Vnesite nekaj svežega zraka v vaše podjetje in uživajte v vrhunskem delovanju in visoki učinkovitosti. Novi DRA IVR natančno spremlja potrebe po zraku tako da avtomatično prilagaja hitrost motorja. V kombinaciji z inovativno zasnovo direktnega prenosa, prinaša vašemu podjetju do 35% prihranka pri stroških energije in drastično zviša življensko dobo vašega kompresorja.

DRA


 

Vijačni kompresorji CSB G3 15-40 HP

Vijačni kompresor CSB je sodoben in estetsko oblikovan oljni vijačni kompresor z jermenskim prenosom. Vijačni kompresor CSB rang, lahko izpolni zahteve po zraku v industriji do 4.000 L/min. Pomembne značilnosti CSB vijačnih kompresorjev so visoko kvalitetne komponente, enostavno rokovanje, enostaven dostop, nizki stroški vzdrževanja, varčnost, kakovost in učinkovitost. Različica s fiksno hitrostijo omogoča varčno rabo zahvaljujoč inteligententnemu sistemu zaustavitve delovanja.
Optimalne prihranke pa zagotovlja različica IVR s spremenljivo hitrostijo.
Vijačni kompresor CSB rang je vrhunska oprema majhne velikosti.

VIJAČNI KOMPRESOR CSB


 

Vijačni kompresorji 40 – 120 HP

Vaša delavnica je za nas zelo pomembna. Naši Ceccato CSC, CSD, DRC, DRD, DRE vijačni kompresorji so visoko kvalitetni vijačni kompresorji, razpona moči od 30-90 kW. Prenos moči motorja na vijačni blok je jermenski ali direktni. Vijačni kompresorji te skupine so lahko frekvenčno vodeni ali pa s fiksno hitrostjo. Vijačni kompresorji te skupine, so prvovrstna izbira za vašo proizvodnjo.

VIJAČNI KOMPRESORJI 20-40 HP


Vijačni kompresorji 150 – 240 HP

Vijačni kompresorji te skupine z direktnim pogonom zagotavljajo visoko zmogljivost za velike proizvodne. Poleg tega Ceccato DRF in DRE vijačni kompresorji zagotavljajo nizke stroške vzdrževanja, ter visoke prihranke pri električni energiji.

VIJAČNI KOMPRESORJI 20-40 HP